x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie 230 de percheziții, la suspecți de trafic de droguri și de persoane

230 de percheziții, la suspecți de trafic de droguri și de persoane

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   08:23
230 de percheziții, la suspecți de trafic de droguri și de persoane

Polițiștii și procurorii DIICOT fac miercuri 230 de percheziții pentru probarea activității infracționale și destructurarea grupurilor specializate în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, trafic de droguri și criminalitate informatică.

De asemenea, polițiștii vor pune în aplicate peste 230 de mandate de percheziție domiciliară și 223 de mandate de aducere, anunță IGPR.

Sunt desfășurate 151 de percheziții pe linia combaterii traficului de droguri și 10 pe linia combaterii criminalității informatice. De asemenea, sunt puse în aplicare 71 de mandate de percheziție pe linia combaterii traficului de persoane și minori.

Activitățile beneficiază de suportul al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din Poliția Română și de sprijinul serviciilor pentru acțiuni speciale, din cadrul inspectoratelor de poliție județene.

Totodată, în cadrul acțiunilor, alături de polițişti participă și jandarmi din cadrul grupărilor mobile de jandarmi și inspectoratelor de jandarmi județene.

„Perchezițiile efectuate astăzi, 3 aprilie 2024, au scopul de a obține probe despre activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată, pentru tragerea lor la răspundere penală a persoanelor implicate, precum și identificarea bunurilor susceptibile de a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor”, transmite Poliția Română.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii trafic persoane