x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Andrei Baciu, la ieșirea de la DNA: A fost o chestiune care s-a desfășurat pe mai mulți ani, foarte complexă

Andrei Baciu, la ieșirea de la DNA: A fost o chestiune care s-a desfășurat pe mai mulți ani, foarte complexă

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   15:15
Andrei Baciu, la ieșirea de la DNA: A fost o chestiune care s-a desfășurat pe mai mulți ani, foarte complexă
Sursa foto: Hepta

Andrei Baciu a declarat la ieșirea de la DNA că a răspuns la toate întrebările procurorilor, refuzând să ofere mai multe detalii în conformitate cu sfatul avocaților săi. El a subliniat că nu poate face declarații suplimentare, deoarece ancheta acoperă toate aspectele și a precizat că nu poate divulga calitatea sa în cadrul dosarului respectiv.

„Am răspuns la toate întrebările care mi-au fost adresate. Am dat o declarație cu privire la toate aceste evenimente care s-au desfășurat în toată această perioadă și mai multe lucruri nu pot să declar, ca urmare a recomandărilor care mi le-au adus avocații mei. (...) A fost o chestiune care s-a desfășurat pe mai mulți ani, foarte complexă, și am dorit să răspund la toate aceste întrebări din dorința de a clarifica orice fel de nelămurire. Am conștiința absolut împăcată. N-am avut nicio obligație legală să-mi dau demisia, ci a fost una de onoare”, a declarat Baciu la ieșirea de la DNA.

×
Subiecte în articol: Andrei Baciu