x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bucureștean care dădea bani cu camătă, arestat

Bucureștean care dădea bani cu camătă, arestat

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2024   •   21:00
Bucureștean care dădea bani cu camătă, arestat

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Capitală, a fost arestat în urma unor percheziții, acesta fiind bănuit de camătă și șantaj.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6, cu sprijinul Secțiilor 21 și 25 au făcut două percheziții domiciliare în București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj.

Bănuit de săvârșirea faptelor este un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Acesta este acuzat că în perioada 2020-2022 ar fi acordat în mai multe rânduri sume de bani, cu titlu de împrumuturi unui alt bărbat, și ar fi perceput dobândă, în mod nelegal, sumelor restituite de acesta.

Totodată, polițiștii au probe că în 4 martie suspectul a mers la domiciliul victimei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, unde ar fi exercitat presiuni psihice și l-ar fi amenințat cu acte de violență, pentru a recupera sumele de bani datorate.

Suspectul a fost dus la audieri, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de camătă și șantaj.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat camata bani