x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Scandal la ICCJ în cazul Crevedia! Avocat: Vina este plasată către șoferii de pe cisterne, iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia ca „accident de muncă”

Scandal la ICCJ în cazul Crevedia! Avocat: Vina este plasată către șoferii de pe cisterne, iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia ca „accident de muncă”

de Vali Deaconescu    |    22 Noi 2023   •   18:00
Scandal la ICCJ în cazul Crevedia! Avocat: Vina este plasată către șoferii de pe cisterne, iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia ca „accident de muncă”

În finalul audierilor de azi la Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul Crevedia, administratorul Doldurea a aruncat vina pentru tragedia de la Crevedia asupra șoferilor de cisterne și autorităților. Acesta a făcut declarații șocante, susținând că la sosirea sa la Crevedia, situația era un haos total și oamenii nu fuseseră evacuați, aflându-se în imediata apropiere a locului exploziei.

„Final de audieri pentru azi la ICCJ în cazul Crevedia. Doldurea, administratorul societății, face acuzații grave și dă  vina pentru morții din Crevedia, pe șoferii de cisterne și pe autorități.

Doldurea: “când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii NU erau evacuați”, se aflau in proximitatea locului unde explodase. 
Greu de auzit la audieri cum vina este plasată către șoferii de pe cisterne iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia ca “accident de muncă”.

Pe lângă contradicțiile aferente, atitudinea a fost de totală negare a vreunei culpe și de aruncare a vinei pe șoferi și firma care se ocupa de protecția muncii.

Printre altele a recunoscut faptul că din 2015 au fost folosite pompe neomologate, fapte constatate și de pompieri în 2020”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

×