x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Judecătoarea Denisa Stănișor, aleasă în funcția de președinte CSM

Judecătoarea Denisa Stănișor, aleasă în funcția de președinte CSM

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   14:26
Judecătoarea Denisa Stănișor, aleasă în funcția de președinte CSM

Judecătoarea Denisa Angelica Stănișor a fost aleasă, marți, în funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, în timp ce procuroarea Emilia Ion a fost desemnată ca vicepreședinte. Mandatele lor vor fi de un an și vor începe de la data de 7 ianuarie 2024.

„Astăzi, 5 decembrie 2023, în cadrul şedinţei de Plen a Consiliului Superior al Magistraturii a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului doamna judecător Denisa-Angelica Stănișor, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii (proiect de management)”, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, în cadrul aceleiași şedinţe, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului doamna procuror Emilia Ion, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii (proiect de management).

Conform sursei citate, atât mandatul președintelui, cât al și vicepreședintelui Consiliului Superior al Magistraturii vor fi de un an, iar exercitarea acestora de către noua conducere a Consiliului va începe de la data de 7 ianuarie 2024.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Denisa stanisor CSM