x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosar penal pentru o femeie care vindea articole pirotehnice la un festival din Sinaia

Dosar penal pentru o femeie care vindea articole pirotehnice la un festival din Sinaia

de Redacția Jurnalul    |    30 Sep 2023   •   15:20
Dosar penal pentru o femeie care vindea articole pirotehnice la un festival din Sinaia

Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal pe numele unei femei care a fost depistată în timp ce vindea articole pirotehnice la Festivalul Sinaia Forever.

Potrivit Poliției Prahova, femeia a fost depistată în timp ce comercializa 150 de cutii de articole pirotehnice, fără drept, la Festivalul Sinaia Forever.

„Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități de menținere a ordinii și liniștii publice în stațiune, cu ocazia Festivalului Sinaia Forever, au identificat o femeie, din stațiune, care comercializa articole pirotehnice. În urma verificărilor efectuate, asupra acesteia au fost găsite aproximativ 150 de cutii de articole pirotehnice, fiecare conținând câte 20, respectiv 30 de bucăți, categoria F1, fără a deține autorizație legală pentru a le comercializa”, transmite Poliția Prahova.

În cauză, articolele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: penal pirotehnic festival