x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tribunalul Prahova: Tânărul care a ucis un şofer de Uber cu zeci de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv

Tribunalul Prahova: Tânărul care a ucis un şofer de Uber cu zeci de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2024   •   17:22
Tribunalul Prahova: Tânărul care a ucis un şofer de Uber cu zeci de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv
Sursa foto: Unsplash.com/Uber

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a ucis un şofer de Uber cu 22 de lovituri de cuţit a fost arestat preventiv, joi, inculpatul contestând deja decizia Tribunalului Prahova.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi au dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului N. G. D. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere.

Decizia instanţei a fost deja contestată de către inculpat.

Un şofer de Uber a fost înjunghiat, în noaptea de marţi spre miercuri, de către un client, care i-a abandonat trupul într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov, iar apoi i-a luat maşina pe care ulterior a incendiat-o în zona localităţii prahovene Brazi.

"Din cercetările efectuate s-a reţinut faptul că în data de 08.10.2024, în jurul orei 17,00 numitul N.G.D. a apelat la serviciile victimei J.C.G., persoană pe care o cunoştea ca urmare a ocupaţiei acesteia, respectiv prestarea de servicii de taximetrie alternativă, pentru a-l transporta din municipiul Ploieşti spre comuna Snagov, jud. Ilfov. Pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau pe raza comunei Gruiu, judeţul Ilfov, autorul a procedat la aplicarea mai multor lovituri victimei cu un briceag pe care îl avea asupra sa, provocând decesul acesteia. A sustras mai multe bunuri de valoare de la victimă şi a ascuns cadavrul acesteia într-o zonă cu vegetaţie, ferită publicului, din apropierea locului comiterii faptei. A condus ulterior autoturismul utilizat de victimă pe drumurile publice de pe raza judeţelor Ilfov şi Prahova, deşi nu deţinea permis de conducere, până în comuna Brazi, judeţul Prahova, unde, în scopul ascunderii comiterii faptei, a procedat la incendierea autoturismului sustras într-o zonă izolată", se arată într-un comunicat emis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. AGERPRES

×