x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE 12 persoane, rănite într-un accident în Buzău

UPDATE 12 persoane, rănite într-un accident în Buzău

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   08:31
UPDATE 12 persoane, rănite într-un accident în Buzău

12 persoane au fost rănite, în timpul nopții de duminică spre luni, în urma unui accident între două mașini, pe DN 19, în Cândești, județul Buzău. Cinci dintre cele 12 victime ale accidentului de circulaţie sunt copii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, doi dintre ei fiind internaţi în Secţia Chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).

Din primele date, este vorba de un impact între două mașini, una condusă de un tânăr de 19 ani, din Vernești, dinspre strada Nișcovului către intersecția cu DN10 și una ce se deplasa pe DN 10, dinspre Buzău către Brașov, la volanul căreia se afla un șofer de 30 de ani, din Calvini.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a altor 10 persoane, 3 din mașina șoferului din Vernești și 7 din cea a șoferului din Calvini. Victimele au vârste cuprinse între 5 și 29 de ani, din Buzău, Vernești, Berca și Calvini.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident raniti copii buzău politia