x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A fost desemnată firma care va elabora studiul de fezabilitate pentru varianta ocolitoare Iași Est

A fost desemnată firma care va elabora studiul de fezabilitate pentru varianta ocolitoare Iași Est

05 Apr 2022   •   11:20
A fost desemnată firma care va elabora studiul de fezabilitate pentru varianta ocolitoare Iași Est

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat marți că a fost desemnată firma care va elabora studiile de prefezabilitate și fezabilitate necesare construcției Variantei Ocolitoare Iași Est.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, ofertantul desemnat câștigător este SC Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL, cu preţul de 3.169.569,49 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 18 luni de la data de începere a contractului.

În cadrul contractului se vor presta următoarele servicii și se vor elabora studiul de prefezabilitate, studiul de fezabilitate, va fi acordată asistență tehnică pentru susținerea aplicației de finanțare și asistență tehnică pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție lucrări.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: studiu fezabilitate