x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident BIZAR in Galaţi: Un bărbat a murit călcat de o maşină în timp ce dormea pe câmp

Accident BIZAR in Galaţi: Un bărbat a murit călcat de o maşină în timp ce dormea pe câmp

12 Iun 2016   •   19:02
Accident BIZAR in Galaţi: Un bărbat a murit călcat de o maşină în timp ce dormea pe câmp
Sursa foto: Victor Stroe

Un bărbat de 62 ani din comuna gălăţeană Barcea şi-a găsit sfârşitul pe un câmp, după ce a fost călcat de o maşină în timp de dormea, a anunţat duminică directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Se pare că omul fusese la o pomană în sat, dar din cauza oboselii a adormit pe câmp, unde a fost călcat de maşina unui consătean. Echipajul de pe Ambulanţă, sosit la faţa locului, nu a putut decât să constate decesul.

"Echipajul nostru a intervenit pentru un bărbat care fusese călcat de o maşină. Accidentul a avut loc pe un câmp. Din păcate, victima era decedată din pricina leziunilor din zona gâtului şi capului", a declarat Polinschi.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

"Un bărbat de 52 ani, care conducea un autovehicul, în timp ce realiza manevra de mers înapoi pe un drum comunal, pe un câmp din Barcea, nu a observat un bărbat de 62 ani, aflat la nivelul solului, şi l-a accidentat mortal. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă,'' a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, comisar şef Ştefan Gohoreanu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident