x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident dramatic în Galaţi! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit la cap

Accident dramatic în Galaţi! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit la cap

26 Sep 2018   •   11:18
Accident dramatic în Galaţi! Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit la cap

Un bărbat de 50 ani din Galaţi a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, după ce a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit cu capul de o bordură şi de un stâlp de electricitate, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin. 

Potrivit sursei citate, bărbatul se deplasa cu o bicicletă în zona Uzinei de Apă, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, lovindu-se puternic în zona capului. 

Un echipaj de prim-ajutor medical şi unul de poliţie au intervenit la faţa locului. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde a decedat câteva ore mai târziu. 

"Din primele cercetări s-a constatat că, în acest caz, un bărbat în vârstă de 50 ani s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă, s-a lovit de o bordură şi de un stâlp de electricitate aflate în zonă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă, dar câteva ore mai târziu a murit. La faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică. Alcoolemia se va stabili pe baza probelor biologice prelevate la unitatea medicală", a precizat Gabriela Costin. 

Poliţiştii rutieri au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. AGERPRES

×