x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL pe E87 la Babadag. Doi adolescenți au murit, după ce mașina s-a rupt în două

Accident TERIBIL pe E87 la Babadag. Doi adolescenți au murit, după ce mașina s-a rupt în două

de Redactia jurnal    |    26 Ian 2023   •   17:54
Accident TERIBIL pe E87 la Babadag. Doi adolescenți au murit, după ce mașina s-a rupt în două
Sursa foto: ISU Tulcea

Doi tineri au murit într-un accident produs joi după-amiaza pe E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag din județul Tulcea.

„Astăzi, în jurul orei 16:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 persoane.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața.
A treia victimă ( sex masculin), a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
  De asemenea, la fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu”, a anunțat ISU Tulcea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: isu tulcea accident Babadag