x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV de circulație. Fostul deputat Titi Holban şi soţia au fost răniţi

Accident GRAV de circulație. Fostul deputat Titi Holban şi soţia au fost răniţi

08 Sep 2017   •   13:19
Accident GRAV de circulație. Fostul deputat Titi Holban şi soţia au fost răniţi
Sursa foto: Ilustrativ

Fostul deputat Titi Holban şi soţia au fost răniţi vineri într-un accident rutier petrecut pe DN 2, pe raza localităţii Poşta Câlnău, după ce maşina condusă de bărbat a intrat într-un cap de pod, conform Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Buzău. 


Titi Holban, în vârstă de 53 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Prezintă un traumatism cranio-facial şi o fractură de piramidă nazală, iar soţia sa, în vârstă de 52 de ani, prezintă multiple escoriaţii la nivelul capului, toracelui şi abdomenului. Aceştia sunt investigaţi şi urmează să se stabilească dacă vor fi trimişi la o clinică din Capitală, a declarat, pentru AGERPRES, şeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican.

Potrivit martorilor oculari, fostul deputat social-democrat Titi Holban se deplasa spre Buzău, când dintr-un TIR ar fi căzut un obiect metalic chiar pe parbrizul maşinii sale, moment în care acesta a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, iar apoi maşina s-a răsturnat.

"Poliţia desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, agentul şef Mihai Drăghiciu, de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Titi Holban, în vârstă de 53 de ani a fost ales deputat în Parlamentul României în anul 2012, dar a trecut la grupul parlamentar al PSD. 

El a fost condamnat definitiv anul trecut de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

×
Subiecte în articol: accident titi holban