x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Botoşani: Un mort şi cinci răniţi în urma coliziunii frontale între două autovehicule

Accident GRAV în Botoşani: Un mort şi cinci răniţi în urma coliziunii frontale între două autovehicule

27 Noi 2016   •   23:10
Accident GRAV în Botoşani: Un mort şi cinci răniţi în urma coliziunii frontale între două autovehicule

O persoană a murit, iar alte cinci, printre care şi un copil, au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, duminică seară, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Iaşiului, ca urmare a ciocnirii dintre două autoturisme care circulau în sensuri opuse.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, persoana decedată este un tânăr de 28 de ani care se afla la volanul unui autoturism ce circula dinspre localitatea Zăiceşti spre municipiul Botoşani. Maşina acestuia, în care nu se afla niciun pasager, s-a ciocnit frontal cu un autoturism de teren în care se aflau cinci persoane şi care era condus de un şofer în vârstă de 26 de ani.

"Din constatările de la faţa locului este foarte greu de declarat cine este şoferul vinovat. Cel mai probabil, cauzele accidentului vor fi stabilite în urma unor expertize tehnice", a afirmat Gheorghiescu.

Cei cinci pasageri din autoturismul de teren, printre care şi copilul şoferului, o fetiţă de opt ani, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident