x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Prahova: Un mort şi doi răniţi. Maşina în care se aflau- distrusă în totalitate

Accident GRAV în Prahova: Un mort şi doi răniţi. Maşina în care se aflau- distrusă în totalitate

14 Oct 2016   •   08:31
Accident GRAV în Prahova: Un mort şi doi răniţi. Maşina în care se aflau- distrusă în totalitate

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, joi seară, într-un accident produs pe DN 1, după ce autoturismul în care acestea se aflau a izbit un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, a precizat că o maşină care circula pe DN 1 către Braşov a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, accidentul având loc la km 92, în zona Câmpina.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost distrus în totalitate, echipajele aflate la faţa locului nereuşind deocamdată să stabilească ce marcă este.

Două persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate, una dintre acestea, un bărbat de 47 de ani, pierzându-şi viaţa, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloe.

Potrivit acesteia, cealaltă persoană încarcerată, o tânără de 20 de ani, a fost scoasă din maşină, fiind conştientă.

De asemenea, un alt bărbat care se afla în autoturism a fost rănit, el fiind conştient, a mai spus Vasiloae.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii accidentului, ea urmând a fi stabilită în urma cercetărilor la faţa locului, a precizat Marian Popescu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident