x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Tulcea. Un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil de 3 ani au fost răniţi

Accident GRAV în Tulcea. Un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil de 3 ani au fost răniţi

08 Oct 2018   •   09:17
Accident GRAV în Tulcea. Un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil de 3 ani au fost răniţi

Un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil au fost răniţi, luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 Tulcea-Bucureşti, în localitatea Ciucurova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei, maşina, condusă de un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a ieşind de pe carosabil şi oprindu-se într-un gard. În autoturism se mai aflau o femeie, de 24 de ani, şi un băiat, de 3 ani.

"În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto şi decesul conducătorului auto. Conducătorul auto deţinea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului", se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu, a precizat pentru AGERPRES că în prezent femeia şi copilul se află în investigaţii medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea.

În funcţie de rezultatele acestor investigaţii se va decide dacă cei doi pacienţi vor rămâne internaţi la Tulcea sau vor fi transportaţi la o altă unitate medicală din ţară. AGERPRES/

×
Subiecte în articol: accident