x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV la Bistriţa-Năsăud: Trei fetiţe lovite în plin de un şofer de 21 ani pe DN 17

Accident GRAV la Bistriţa-Năsăud: Trei fetiţe lovite în plin de un şofer de 21 ani pe DN 17

11 Sep 2016   •   22:54
Accident GRAV la Bistriţa-Năsăud: Trei fetiţe lovite în plin de un şofer de 21 ani pe DN 17

Accident GRAV. Fetiţa de 13 ani care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovită, duminică seara, de o maşină pe DN 17, alături de alte două minore, a fost stabilizată de către medici şi dusă la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Trei fetiţe de 9,11 şi 13 ani, surori, au fost accidentate grav duminică seara de un şofer de 21 ani, în timp ce se deplasau pe marginea DN 17, în localitatea Şintereag din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, şoferul de 21 ani, domiciliat în comuna Bistriţa Bârgăului, se deplasa spre casă în momentul în care le-a lovit pe cele trei fetiţe, care veneau din sens opus pe marginea drumului.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de ambulanţă şi SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă.

Fetiţa de 13 ani a intrat ulterior în stop cardio-respirator. Celelalte două minore au fost preluate de echipajele medicale cu multiple leziuni şi traumatisme şi transportate la spital.

Şoferul de 21 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii secţiei din Beclean, care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident