x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Prahova: Bărbat decedat după ce un tractor s-a răsturnat peste el

Accident în Prahova: Bărbat decedat după ce un tractor s-a răsturnat peste el

25 Noi 2016   •   14:36
Accident în Prahova: Bărbat decedat după ce un tractor s-a răsturnat peste el

Un bărbat de 46 de ani a decedat, vineri după-amiază, într-o pădure proprietate privată din comuna prahoveană Sângeru, după ce un tractor s-a răsturnat peste el, medicii ajungând cu dificultate la faţa locului din cauza drumului greu accesibil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incidentul s-a petrecut în pădurea Bordea din comuna Sângeru, sat Tisa.

Iniţial, ISU a anunţat că bărbatul de 46 de ani este rănit, dar conştient, echipajele medicale fiind nevoite să se deplaseze pe o distanţă de 5 kilometri pe un drum greu accesibil pentru a-i acorda îngrijiri.

În momentul în care medicii au ajuns la el, bărbatul se afla în stop cardio-respirator, fiind supus manevrelor de resuscitare.

Victima nu a răspuns manevrelor medicilor, aceştia declarând decesul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că incidentul s-a petrecut într-o exploatare forestieră dintr-o pădure proprietate privată, bărbatul fiind prins sub un tractor.

În cauză a fost deschis dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările şi cauzele producerii evenimentului, a mai spus Brezeanu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident