x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal pe DN1, în zona localității Făgăraș. Traficul este restricționat

Accident mortal pe DN1, în zona localității Făgăraș. Traficul este restricționat

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   20:28
Accident mortal pe DN1, în zona localității Făgăraș. Traficul este restricționat
Sursa foto: arhiva

Traficul este restricționat luni seara pe DN1, în zona localității Făgăraș, unde a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism și un camion. Șoferul autoturismului a murit.

Primele date ale polițiștilor indică faptul că autoturismul ar fi pătruns în intersecție pe drumul prioritar, loc în care ar fi avut coliziunea dintre cele două vehicule, transmite IPJ Brașov.

În urma impactului, persoana aflată la volanul autoturismului a murit. Conform ISU Brașov, este vorba de un bărbat de 41 de ani.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă șoferilor să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil, anunță Poliția Brașov.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident mortal trafic