x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN 7. Nouă victime în urma unei tamponări dintre un microbuz şi un autoturism. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Accident pe DN 7. Nouă victime în urma unei tamponări dintre un microbuz şi un autoturism. A fost activat Planul roşu de intervenţie

20 Oct 2016   •   08:26
Accident pe DN 7. Nouă victime în urma unei tamponări dintre un microbuz şi un autoturism. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Accident pe DN 7. Nouă persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţa pe DN 7, pe raza localităţii Orăştie, după ce un microbuz care transporta călători a fost lovit de un autoturism.

'Şapte victime sunt din microbuz, iar două din autoturism. Din primele cercetări, se pare că autoturismul nu ar fi acordat prioritate la ieşirea de pe un drum secundar şi a lovit microbuzul', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a activat Planul roşu de intervenţie, etapa I.

În urma tamponării, una dintre cele două persoane care se aflau în autoturism a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de prim ajutor ale ISU Hunedoara pentru a fi scoasă din maşină.

Toţi cei nouă răniţi au fost transportaţi la spitalele din Orăştie, Deva şi Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele evaluări starea acestora este stabilă.

Accidentul a avut loc în zona unei fabrici de la intrarea în municipiul Orăştie, dinspre Deva. Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ. 

×
Subiecte în articol: accident