x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru răniți, între care un copil, într-un accident cu patru mașini

Patru răniți, între care un copil, într-un accident cu patru mașini

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2024   •   18:20
Patru răniți, între care un copil, într-un accident cu patru mașini

Patru persoane au fost rănite într-un accident care s-a petrecut duminică pe DN 67B, între localitățile Moșoaia și Poiana Lacului, din județul Argeș. În evenimentul rutier au fost implicate patru mașini.

Un accident în urma căruia patru persoane au fost rănite a avut loc duminică pe DN 67B, între localitățile Moșoaia și Poiana Lacului, din județul Argeș.

”Un bărbat de 64 de ani aflat la volan, posibil pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, a lovit un autoturism condus în aceeași direcție de un bărbat de 53 de ani, care era oprit pentru a schimba direcția de mers. Autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani a pătruns și pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 66 de ani. În urma acestei coliziuni, autoturismul al treilea (respectiv cel condus de bărbatul de 66 de ani) a fost proiectat în al patrulea autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani”, informează IPJ Argeș.

În urma evenimentului au suferit leziuni bărbatul de 34 de ani care conducea al patrulea autovehicul, o femeie de 72 de ani și o fetiță de 6 ani, ambele pasagere în al patrulea autovehicul, precum și o femeie de 62 de ani, pasageră în al treilea autoturism (cel condus de bărbatul de 66 de ani), mai arată sursa citată.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat alcool.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident răniţi copil