x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier soldat cu două persoane decedate şi una rănită grav, pe DN 1

Accident rutier soldat cu două persoane decedate şi una rănită grav, pe DN 1

21 Apr 2019   •   09:36
Accident rutier soldat cu două persoane decedate şi una rănită grav, pe DN 1
Sursa foto: Captura Antena 3

Un accident rutier soldat cu doi morţi şi o persoană rănită grav a avut loc duminică pe DN 1 la Băneşti, în zona Bisericii Călătorului, fiind implicate trei autovehicule, a informat IPJ Prahova.

Potrivit sursei citate, se pare că o autoutilitară, în timp ce se deplasa pe sensul către Ploieşti, a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite parţial pe partea carosabilă.

Din primele cercetări, se pare că şoferul autoutilitarei, un tânăr de 23 de ani din Sălaj, a scăpat duba de sub control. A intrat într-unul din autoturismele de pe margine, care, din impact, l-a lovit pe celălalt. Cei trei tineri se aflau, din nefericire, între cele două maşini. Unul a fost strivit pur şi simplu, iar celălalt a fost trântit la pământ. Amândoi au murit pe loc. Un alt treilea, de 21 de ani, a fost aruncat pe câmp.

Cei trei bărbaţi erau dintr-o localitate apropiată, Floreşti. Pe tânărul rănit grav, medicii din Ploieşti fac eforturi să-l ţină în viaţă. După accident, autoutilitara s-a oprit la zeci de metri de locul impactului, iar poliţiştii verifică dacă şoferul acesteia circula cu viteză mare.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă. 


Traficul a fost deviat pe un drum la dreapta din DN 1 către Floreşti, deoarece în zonă sunt montaţi separatori de sens şi nu se poate dirija circulaţia pe o bandă a sensului opus.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident prahova dn 1 banesti