x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident spectaculos. A zburat cu mașina de la 10 metri în Jiu

Accident spectaculos. A zburat cu mașina de la 10 metri în Jiu

22 Iun 2016   •   09:46
Accident spectaculos. A zburat cu mașina de la 10 metri în Jiu

A scăpat miraculos cu viaţă, atât el cât şi o femeie care se afla pe locul din dreapta, după ce au plonjat cu maşina în Jiu de Vest.
Un şofer de 53 de ani, care circula cu viteză pe DN 66A, în localitatea Uricani, a ratat o curbă periculoasă  și a aterizat în albia Jiului de la o înălţime de circa 10 metri.


”Poliţia oraşului Uricani a fost sesizată în data de  20.06.2016, în jurul orei 18:30, cu privire la faptul că, în oraşul Uricani, în zona «Masa Tăcerii», a avut loc un accident rutier, în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă, căzând în albia râului Jiu de Vest. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Câmpul lui Neag – Petroşani, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare şi a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se în albia râului. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a  conducătorului auto şi a unei pasagere în vârstă de 49 de ani, din municipiul Lupeni”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sursa: .mesagerulhunedorean.ro

×
Subiecte în articol: accident