x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident spectaculos în Prundu Bârgăului. Un TIR a intrat într-o casă

Accident spectaculos în Prundu Bârgăului. Un TIR a intrat într-o casă

22 Iul 2016   •   12:11
Accident spectaculos în Prundu Bârgăului. Un TIR a intrat într-o casă
Sursa foto: bistriteanul.ro

Accident spectaculos în Prundu Bârgăului: un TIR a lovit un microbuz de pâine și a ajuns cu cabina într-o casă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, informeaza bistriteanul.ro.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în Prundu Bârgăului, aproape de Unitatea Militară. TIR-ul venea de la  Sîngeorz-Băi și urma să ajungă la Mureșenii Bârgăului pentru a-l încărca. Șoferul TIR-ului spune că a încercat să evite un tractor și un taximetrist, însă a pierdut controlul volanului și a lovit microbuzul și mai apoi casa. 

În urma impactului, TIR-ul a intrat în casa în care funcționa magazinul alimentar. Cabina TIR-ului a avariat destul de serios casa, iar remorca a ajuns în curtea oamenilor.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Locuitorii casei susțin că dormeau la ora aceea, fiind treziți de o bubuitură puternică. Un singur bărbat se afla în magazinul din apropierea case. În camera avariată nu se afla nimeni în momentul impactului. 

La fața locului au ajuns și cei de la Control Trafic, care l-au amendat pe șofer cu 4.000 de lei, pentru că nu avea diagramă. TIR-ul era gol în momentul producerii accidentului. 

×
Subiecte în articol: accident