x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT TERIBIL în Gorj. Un microbuz cu elevi, lovit de un bolid. Mai mulţi copii au fost răniţi

ACCIDENT TERIBIL în Gorj. Un microbuz cu elevi, lovit de un bolid. Mai mulţi copii au fost răniţi

01 Aug 2016   •   08:40
ACCIDENT TERIBIL în Gorj. Un microbuz cu elevi, lovit de un bolid. Mai mulţi copii au fost răniţi
Sursa foto: pandurul.ro

Un accident grav s-a produs, duminică noaptea, într-o localitate din Gorj. Un microbuz în care se aflau elevi a fost lovit puternic de o maşină. Patru copii şi alte două persoane din autoturismul şoferului vinovat au ajuns la spital.

Accidentul rutier s-a duminică noaptea, pe raza comunei Dănciulești. Un BMW a lovit un microbuz școlar pe un drum comunal din Dănciulești, patru copii fiind ușor răniți, potrivit IPJ Gorj. Este vorba despre patru fete cu vârste de 12 şi 14 ani de la şcoala din Radinesti, potrivit pandurul.ro. De asemenea, două persoane care se aflau în bolidul de lux, au ajuns la spital, rănite.

"Un microbuz şcolar a fost lovit de un BMW pe DC Dănciuleşti. Din primele date sunt patru copii răniţi uşor şi două victime din celălalt autoturism. Cei patru copii au participat la un moment folcloric. Sunt patru minore, două de 12 ani şi celelalte de 14 ani, de la Şcoala Generală Cornelius Radu, din Rădineşti", a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Copiii făceau parte dintr-un grup folcloric şi se întorceau de la Zilele comunei Bustuchin, unde au susţinut un moment artistic.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: accident