x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil la Galaţi: Doi răniţi în urma unei coliziuni între o căruţă şi un autobuz pe DN 26

Accident teribil la Galaţi: Doi răniţi în urma unei coliziuni între o căruţă şi un autobuz pe DN 26

04 Apr 2019   •   14:31
Accident teribil la Galaţi: Doi răniţi în urma unei coliziuni între o căruţă şi un autobuz pe DN 26

Două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi în urma coliziunii dintre o căruţă şi un autobuz pe DN 26, se arată întru-un comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi despre producerea unui accident rutier în comuna Frumuşiţa, în acesta fiind implicate un atelaj hipo şi un autobuz.

Din verificările făcute de poliţişti a reieşit că atelajul hipo, condus de un bărbat de 31 ani, din localitate, a circulat pe un drum comunal şi la intersecţia cu DN 26 nu a acordat prioritate de trecere autobuzului, la volanul căruia se afla un bărbat de 53 ani, din comuna Vlădeşti.

În urma coliziunii căruţa a fost proiectată într-un autoturism care era parcat regulamentar, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, conducătorul atelajului hipo şi o femeie de 64 ani care circula cu acesta au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii rutieri fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident galaţi raniti