x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Sectorul 2 al Capitalei. Un copil de 13 ani a fost găsit mort într-un parc

Tragedie în Sectorul 2 al Capitalei. Un copil de 13 ani a fost găsit mort într-un parc

de Vali Deaconescu    |    17 Oct 2023   •   12:30
Tragedie în Sectorul 2 al Capitalei. Un copil de 13 ani a fost găsit mort într-un parc

Un incident cutremurător a avut loc, luni seara, în Sectorul 2 al Bucureștiului. Un copil de 13 ani, care alerga într-un parc, a fost găsit în stare de inconștiență. , fapt ce a generat o sesizare la numărul de urgență 112. La fața locului au sosit imediat polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție, precum și un echipaj medical chemat prin apel la 112.

Update: Copilul de 13 a murit în Parcul Cosmos din Sectorul 2, după ce a alergat împreună cu alți copii. El suferea de sindromul QT LUNG (probleme cu ritmul cardiac), potrivit surselor G4Media.

Stire initiala Personalul medical a încercat să resusciteze copilul, dar din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, iar minorul a fost declarat decedat. Autoritățile au preluat cazul și au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele tragicului deces. Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au preluat investigația.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru a fi efectuată o necropsie, care ar trebui să ofere mai multe informații cu privire la cauza morții, potrivit unui comunicat de presă emis de Poliția Capitalei. 

×