x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, accidentat de un șofer băut

Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, accidentat de un șofer băut

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2022   •   18:15
Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, accidentat de un șofer băut
Sursa foto: Captura Antena 3

Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit, vineri, după ce a fost spulberat de un șofer care circula băut, dinspre Vadu Pășii spre municipiul Buzău.

 

Potrivit Poliției Buzău, din primele date, în timp ce conducea autoturismul dinspre Vadu Pașii către municipiul Buzău, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Vadu Pașii, a surprins și accidentat un pieton, care se deplasa pe același sens de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a fost constatat, ulterior, decsul tânărului, în vârstă de 15 ani.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest indicând o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: adolescent mort şofer baut