x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara: Adolescentul mort în accident furase cheile mașinii. În autobuz erau muncitori străini

Hunedoara: Adolescentul mort în accident furase cheile mașinii. În autobuz erau muncitori străini

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2024   •   10:47
Hunedoara: Adolescentul mort în accident furase cheile mașinii. În autobuz erau muncitori străini
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Noi detalii în cazul accidentului de pe DN 66, Băcia, județul Hunedoara, în care au murit două persoane. Tânărul de 17 ani care conducea mașina furase cheile acesteia. Cei din autocar erau muncitori din Sri Lanka, India și Pakistan.

În accidentul din Băcia a murit șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 17 ani, și un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism. Șoferul autocarului, în vârstă de 55 de ani, și 18 pasageri din autocarul cu care a intrat în coliziune autoturismul au fost răniți.

Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparține unei rude a adolescentului în vârstă de 17 ani, cheile mașinii fiind furate de către una dintre cele două persoane decedate.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident autobuz hunedoara mort raniti