x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Reîncep cursele de agrement pe Dunăre de la Brăila. Pasagerii vor putea admira noul pod peste fluviu

Reîncep cursele de agrement pe Dunăre de la Brăila. Pasagerii vor putea admira noul pod peste fluviu

de Redacția Jurnalul    |    27 Apr 2023   •   23:30
Reîncep cursele de agrement pe Dunăre de la Brăila. Pasagerii vor putea admira noul pod peste fluviu

Autoritățile din Brăila anunță că de la 1 mai vor reîncepe cursele de agrement pe Dunăre. În premieră, anul acesta turiștii vor putea admira noul pod peste Dunăre, construit la ieșirea din orașul Brăila.

Plimbările pe Dunăre sunt făcute cu navele de pasageri „Lacu Sărat” și „Chira Chiralina” de Serviciul de Transport Public Local de Călători și Administrare Portuară Brăila din cadrul Primăriei Municipiului Brăila.

O plimbare care ține o oră costă între 20 și 25 de lei.

„Navele se vor apropia de podul peste Dunăre. Bineînțeles, podul va fi o atracție pentru cei care vor să se plimbe pe Dunăre. Cursele de agrement au avut succes și anul trecut, am avut rezervări tot sezonul. Cursele vor începe pe 1 mai și se vor încheia la toamnă. Folosim două nave, Lacu Sărat și Chira Chiralina, ultima a fost construită cu fonduri europene”, a declarat primarul orașului Brăila, Marian Dragomir.

Organizatorii anunță că sunt câte două curse în fiecare zi de weekend care se desfășoară în baza unor rezervări. Dacă nu se adună numărul minim de pasageri, cursa se anulează.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: agrement nave dunăre