x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sibiu. Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro

Sibiu. Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2023   •   12:45
Sibiu. Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro

O persoană a fost arestată preventiv, iar alte două au primit arest la domiciliu în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro de la o companie sibiană. Alte 10 persoane sunt cercetate. Individul care ducea piesele furate în Argeș a primit control judiciar.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a 3 indivizi cercetaţi pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave, furt calificat, acces ilegal la un sistem de informaţii, fals informatic, informează prim-procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Conform probatoriului, începând cu luna aprilie a anului 2020, inculpaţii, angajaţi în cadrul SC NTN-SNR Rulmenți SRL, au furat în mod repetat rulmenţi aflaţi în proprietatea societăţii la care lucrau.

Doi dintre indivizi, dintre care unul având atribuţii de gestiune a bunurilor, au beneficiat de complicitatea celui de-al treilea, o femeie din judeţul Argeş, care le asigura valorificarea bunurilor furate.

Prejudiciul total este estimat în prezent la suma de 800.000 euro.

Sunt cercetate şi alte 10 persoane implicate în activitate, urmărite penal pentru delapidare, furt, furt calificat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, în forma autoratului, complicităţii sau instigării.

O persoană a fost arestată preventiv în acest caz, iar două sunt în arest la domiciliu. De asemenea, un individ care transporta bunurile furate în Argeș a primit control judiciar.

(sursa: Mediafax)

×