x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atac cu grenadă în localitatea Rona de Sus din Maramureş

Atac cu grenadă în localitatea Rona de Sus din Maramureş

20 Ian 2016   •   11:55
Atac cu grenadă în localitatea Rona de Sus din Maramureş

O explozie puternică s-a produs miercuri dimineață la un cafe-bar de pe raza localității Rona de Sus. Explozia nu a produs victime, aceasta soldându-se doar cu pagube materiale. Criminaliștii sunt la fața locului pentru a efectua cercetarea de specialitate.

Explozia s-ar fi produs în jurul orei 3.30 de minute și nu a fost anunțată la 112, relatează actualmm.ro. Explozia a produs pagube materiale la un cafe-bar din Rona de Sus. Informația a fost confirmată pentru ActualMM.ro de primarul comunei Rona de Sus, Ioan Romaniuc. “Am auzit o bubuitură puternică. A fost explozie. Nu am știut ce se întâmplă pentru că nimeni nu a anunțat nimic. Știu că acum sunt polițiștii la cafe-barul respectiv. Au fost doar pagube materiale” a declarat primarul Romaniuc.

Deflagrația a fost provocată de o grenadă și, potrivit unor surse neoficiale, persoane necunoscute au aruncat prin geam o grenadă care a ajuns în interiorul bucătăriei de lângă bar. Aceste persoane ar fi rackeți ucraineni care, se pare, au ajuns la Rona de Sus pentru a-și recupera banii pe care ar fi trebuit să îi ia în urma unor afaceri cu țigări de contrabandă.

×