x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident între un autocar și o mașină în Bacău. Cinci victime, dintre care trei sunt inconştiente

Accident între un autocar și o mașină în Bacău. Cinci victime, dintre care trei sunt inconştiente

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2024   •   20:48
Accident între un autocar și o mașină în Bacău. Cinci victime, dintre care trei sunt inconştiente

UPDATEl "În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, din autoturism. Trei dintre acestea sunt inconştiente. Persoanele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, sergentul major Ema Tereş.

Știre inițială Autoritățile sunt în alertă, joi seara, în Bacău, după un accident între un autocar și o mașină, în localitatea Hârlești. Mai multe autospeciale de salvare au plecat spre locul accidentului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Hârleşti, judeţul Bacău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocar înmatriculat în Turcia şi un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, în afara părţii carosabile.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fața locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe SMURD. În sprijinul  echipajelor operative au fost alocate și 5 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

       

 

 

 

×
Subiecte în articol: autocar masina accident