x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bancomat din Covasna aruncat în aer. Poliția a intervenit

Bancomat din Covasna aruncat în aer. Poliția a intervenit

20 Mar 2020   •   10:37
Bancomat din Covasna aruncat în aer. Poliția a intervenit

Doi bărbați de 25, respectiv 38 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce spărgeau un bancomat din localitatea Ozun, județul Covasna, după ce au produs o explozie. Ei sunt bănuiți de infracțiuni similare în Poiana Brașov și Sinaia.

Potrivit Poliției Române, cei doi bărbați, de 25, respectiv 38 de ani, au fost prinși în flagrant, vineri dimineața, în localitatea Ozun, din județul Covasna, în timp ce furau bani dintr-un bancomat, prin producerea unei deflagrații.

După producerea exploziei, cei doi au pătruns în banca situată la parterul unui bloc, forțând ușa de acces și au strâns banii din cutiile bancomatului.

Ulteior, cei doi au ieșit și încercau să scape, când au fost prinși în flagrant de polițiști.

Ulterior, în Brașov, în incinta unei benzinării, a fost depistat și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun.

Cei trei bărbați sunt bănuiți de săvârșirea acestui gen de infracțiuni și există date cu privire la implicarea acestora și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.

Atât cei doi bărbați care au produs explozia bancomatului, cât și complicele lor sunt audiați, la ora transmiterii știrii și urmează să fie luate măsurilor legale.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: bancomat