x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE: Incendiul de la bancomatul din Mediaș a fost provocat!

UPDATE: Incendiul de la bancomatul din Mediaș a fost provocat!

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2023   •   09:37
UPDATE: Incendiul de la bancomatul din Mediaș a fost provocat!

Incendiul care a afectat duminică dimineața un bancomat din orașul Mediaș, județul Sibiu, a fost provocat. Polițiștii îi caută pe autori și au deschis un dosar penal pentru tantativă de furt calificat.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii care patrulau pe strada din Mediaș duminică dimineața au observat că din sediul unei unități bancare ieșea fum. Intrați în holul unității, aceștia au constatat că ATM-ul ardea cu flacără deschisă.

La fața locului au intervenit pompieri, precum și un echipaj medical, iar incendiul a fost stins.

Din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii medieșeni au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unității bancare și ar fi încercat să sustragă bani din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului și, astfel, la izbucnirea incendiului.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat și fac cercetări pentru identificarea autorilor.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bancomat de pe o stradă din orașul Mediaș, județul Sibiu, a luat foc duminică dimineața. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric, potrivit pompierilor.

ISU Sibiu a fost sesizat duminică dimineața, în jurul orei 4.00, cu privire la un incendiu produs la un bancomat pe o stradă din municipiul Mediaș. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta cu flacără. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars bancomatul, iar pereții din interiorul imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectați de fum.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurt circuit electric, susțin pompierii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bancomat scurtcurcuit