x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat drogat a furat o mașină și l-a lovit pe cel care a încercat să îl oprească

Un bărbat drogat a furat o mașină și l-a lovit pe cel care a încercat să îl oprească

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2023   •   20:40
Un bărbat drogat a furat o mașină și l-a lovit pe cel care a încercat să îl oprească
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un bărbat drogat cu amfetamină a furat o mașină lăsată neasigurată și cu cheile în contact, în Timișoara, apoi a lovit un timișean care a încercat să îl oprească. Individul a fost opit la scurt timp de polițiști.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Timișoara au fost sesizați sâmbătă prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că de pe bld. Sudului a fost furată o mașină, lăsată neasigurată și cu cheile în contact.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a cunoscut autoturismul respectiv și a încercat să discute cu bărbatul care se afla la volan, a fost lovit de șoferul hoț care a vrut să fugă și l-a lovit cu vehiculul.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost rănit și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au reperat autoturismul sustras pe strada Pepinierei, însă bărbatul, la observarea agenților de poliție, a abandonat mașina.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, la scurt timp fiind imobilizat și identificat tânărul în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv amfetamină.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

timisoara

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer drogat furt masina