x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud s-a prezentat la spital cu dureri la coloană

Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud s-a prezentat la spital cu dureri la coloană

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2023   •   20:20
Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud s-a prezentat la spital cu dureri la coloană
Sursa foto: Hepta

Un bărbat rănit în accidentul de la cariera Jilţ Sud, transportat inițial la Spitalul Județean de Urgență Craiova, s-a prezentat vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu cu dureri la coloană.

„La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat astăzi după-amiază una dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari, care inițial fusese preluată de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova. La UPU Târgu Jiu s-a prezentat acuzând dureri marcate la nivelul coloanei cervicale”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Medicii au decis să îl interneze pe bărbatul în vârstă de 33 de ani în Secția Ortopedie pentru monitorizare, controlul durerii, reevaluare neurochirurgicală și pentru investigații medicale suplimentare.

Vineri, două dintre victimele accidentului de muncă au fost externate din Secția Chirurgie Generală II a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în stare bună. Celălalt pacient, internat în unitatea medical, a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL.

Trei persoane au murit şi 10 au fost rănite în accidentul de la cariera Jilţ Sud, după ce o autoutilitară în care se erau 25 de persoane a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ trei metri.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat Cariera Jilț Sud ranit