x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi din cei patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare al unei fabrici de cașcaval au murit

Doi din cei patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare al unei fabrici de cașcaval au murit

de Redacșia Jurnalul    |    23 Iun 2024   •   15:40
Doi din cei patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare al unei fabrici de cașcaval au murit

Doi din cei patru bărbați au căzut duminică într-un bazin de decantare al unei fabrici de cașcaval au murit, anunță ISU Botoșani.

„Din nefericire, cei doi bărbați, în vârstă de 50 respectiv 52 ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe echipul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul acestora.”, anunță ISU Botoșani.

Patru bărbați au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de cașcaval din localitatea Ibănești, județul Botoșani.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au inițiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Iași, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bazin decantare deces