x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Beție terminată cu crimă, într-un sat din Sibiu

Beție terminată cu crimă, într-un sat din Sibiu

21 Dec 2020   •   17:10
Beție terminată cu crimă, într-un sat din Sibiu

Doi bărbați au consumat alcool într-un sat din Sibiu, iar apoi s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, în vârstă de 38 de ani, a fost dus la spital cu răni grave la cap, iar după o săptămână a murit. Agresorul, care are 36 de ani, a fost arestat.

Scandalul dintre cei doi bărbați, unul de 36 de ani și altul de 38 de ani, a pornit de la băutură. Cei doi s-au cinstit într-un local din Hoghilag, apoi s-au luat la bătaie.

Victima, bărbatul de 38 de ani, a fost lovită grav la cap și a fost dusă la spitalul din Mediaș, apoi la cel din Sibiu, în comă, cu traumatism cranio cerebral acut.

Din cauza loviturilor primite, duminică, după o săptămână de la agresiune, bărbatul a murit.

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din tentativă la infracțiunea de omor, în omor și au dispus reținerea agresorului, un bărbat de 36 de ani, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus, luni, arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţia Oraşului Dumbrăveni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sibiu crima