x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bucătari la o tonetă amplasată la Parada Junilor s-au ars pe mâini și picioare cu ulei încins

Doi bucătari la o tonetă amplasată la Parada Junilor s-au ars pe mâini și picioare cu ulei încins

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2024   •   20:40
Doi bucătari la o tonetă amplasată la Parada Junilor s-au ars pe mâini și picioare cu ulei încins
Sursa foto: Hepta

Doi bucătari la o tonetă amplasată la Parada Junilor s-au ars, duminică după-amiază, cu ulei încins. Cei doi bărbați, care prezintă arsuri de gradul I și II pe mâini și picioare, au fost duși la Spitalul Județean Brașov pentru îngrijiri medicale de specialitate și investigații suplimentare.

„În această după-amiază, echipajul ATPIC care asigura Parada Junilor a intervenit pentru a acorda primul ajutor pentru două victime de sex masculin. Cele două victime, bucătari la o tonetă amplasată în zonă, prezintă arsuri în urma contactului cu ulei încins. Este vorba despre doi bărbați, de 32, respectiv 47 de ani, cu arsuri de gradul I și II la nivelul membrelor inferioare și superioare”, anunță ISU Brașov.

Cele două victime au fost evaluate la fața locului de echipajul prezent la paradă.

„După acordarea primului ajutor la fața locului, aceștia au fost transportați la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale de specialitate și investigații suplimentare”, se menționează în finalul informării de presă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bucatari arsuri ulei incins