x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Canicula face victime în România. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din Vaslui

Canicula face victime în România. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din Vaslui

de Redacția Jurnalul    |    19 Iun 2024   •   17:30
Canicula face victime în România. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din Vaslui

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care urcase pe acoperișul unui bloc din Vaslui pentru a efectua reparații, a fost găsit miercuri în stop cardio-respirator și cu arsuri solare. Soția sa a alertat autoritățile după ce a observat că bărbatul nu mai cobora de pe acoperiș.

Incidentul s-a produs în municipiul Vaslui, la blocul nr. 350. La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul era căzut pe acoperiș și prezenta arsuri solare. Echipajele de salvare l-au degajat și au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice, iar bărbatul a fost declarat decedat, potrivit Ziarul de Iași.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a mobilizat la fața locului pompierii cu o autospecială de căutare-salvare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială echipată cu modul de salvare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui.

×
Subiecte în articol: caniculă Vaslui deces