x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Captură record! 350 de kilograme de artificii, confiscate de la un tânăr de 21 de ani

Captură record! 350 de kilograme de artificii, confiscate de la un tânăr de 21 de ani

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2022   •   12:15
Captură record! 350 de kilograme de artificii, confiscate de la un tânăr de 21 de ani

Polițiștii din Argeș au confiscat miercuri aproximativ 350 de kilograme de artificii în urma unei percheziții. Un tânăr de 21 de ani a fost dus la audieri.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au făcut miercuri o percheziție domiciliară, în orașul Mioveni, la locuința unui bărbat bănuit de deținerea și comercializarea, fără drept, de articole pirotehnice.

În urma percheziției, au fost confiscate aproximativ 350 de kilograme de materiale pirotehnice, din categoria F2, F3 și P1, în valoare de circa 14.000 de lei, dar și 18.000 de țigarete netimbrate.

Un bărbat de 21 de ani a fost dus la sediul poliției, pentru audieri.

Miercuri dimineața, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IGPR, la nivel național, au avut loc 153 de percheziții domiciliare, la domiciliile unor persoane, sedii sociale și puncte de lucru ale societăților comerciale din București și județele Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Brașov, Buzău, Brăila, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mureș, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vaslui.

 

×
Subiecte în articol: captura artificii politia