x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz teribil la Tulcea! Poliția a demarat o anchetă în cazul unei eleve de liceu care a fost agresată de două colege

Caz teribil la Tulcea! Poliția a demarat o anchetă în cazul unei eleve de liceu care a fost agresată de două colege

16 Mar 2018   •   12:54
Caz teribil la Tulcea! Poliția a demarat o anchetă în cazul unei eleve de liceu care a fost agresată de două colege

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea s-a autosesizat şi a început cercetările în cazul unei agresiuni care a fost filmată şi publicată pe o reţea de socializare şi în care victima este o adolescentă, elevă la Colegiul agricol "Nicolae Cornăţeanu" din municipiu.

Incidentul s-a petrecut într-o staţie de autobuz de la marginea oraşului, iar victima a fost lovită de două colege care au întrebat-o dacă a copiat la ora de chimie şi apoi au traversat strada pentru a se întoarce, cel mai probabil, la şcoală.

"Din datele pe care le am de la conducerea colegiului, cele două fete au primit acordul paznicului pentru a ieşi din curte şi a-şi cumpăra ceva de mâncare. Părinţii elevelor au fost chemaţi astăzi (vineri - n.red.) la şcoală pentru a li se prezenta situaţia", a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Lucica Popişcă.

Cazul de agresiune va fi analizat, potrivit ISJ, în Consiliul clasei în care învaţă elevii implicaţi, iar măsurile disciplinare vor fi dispuse de Consiliul profesoral al unităţii şcolare.

Până în prezent, potrivit IPJ, nicio persoană nu a depus plângere cu privire la acest caz, însă poliţiştii s-au autosesizat şi au început cercetările.

"În urma imaginilor apărute în spaţiul public, IPJ s-a autosesizat, iar o echipă de poliţişti se află în momentul de faţă la Colegiul agricol 'Nicolae Cornăţeanu' pentru a identifica persoanele implicate şi circumstanţele evenimentului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tulcea eleva agresata colege