x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulația trenurilor este oprită temporar între stațiile Fetești și Bărăganu

Circulația trenurilor este oprită temporar între stațiile Fetești și Bărăganu

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   19:28
Circulația trenurilor este oprită temporar între stațiile Fetești și Bărăganu
Sursa foto: Victor Stroe

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este închis temporar sâmbătă după amiază între Fetești și Bărăganu. De vină este o defecțiune la sistemul de alimentare cu energie electrică. Trei trenuri IR sunt blocate în gările din zonă.

Circulația trenurilor este oprită pe liniile 1, 2, 3 din stația Fetești și liniile 1-4 din Barăganu, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică, transmite CFR.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Constanța face verificări cu drezina pantograf la linia de contact pe întregul interval dintre cele două stații, pentru constatarea și remedierea deranjamentului, mai anunță CFR.

Până la finalizarea verificărilor și intervențiilor desfășurate de personalul feroviar, trenurile IR 1682, IR 1589 și IR 536, care erau programate să tranziteze zona respectivă, staționează în gările Fetești, Jegălia și Ovidiu.

Termenul estimat pentru finalizarea intervențiilor, repunere sub tensiune și redeschiderea traficului pe firul II este de peste 60 minute, au precizat reprezentanții CFR.

UPDATE

Circulația trenurilor între Fetești și Bărăganu s-a reluat sâmbătă, la ora 19.00. Cele 3 trenuri de călători care au staționat temporar vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 20 și 63 de minute, a comunicat CFR.
 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Feteşti