x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de doar 6 ani, găsit mort în condiţii suspecte, la Sibiu. Tatăl, care l-a agresat în ultima vreme, audiat

Copil de doar 6 ani, găsit mort în condiţii suspecte, la Sibiu. Tatăl, care l-a agresat în ultima vreme, audiat

04 Feb 2022   •   14:48
Copil de doar 6 ani, găsit mort în condiţii suspecte, la Sibiu. Tatăl, care l-a agresat în ultima vreme, audiat

Un copil în vârstă de 6 ani, din Brădeni, județul Sibiu, a fost găsit mort în pat, vineri dimineața. Polițiștii și procurorii au început o anchetă, iar tatăl este audiat, pentru că există informații că acesta și-ar fi agresat copilul în trecut, iar în urmă cu o zi, băut, a căzut peste băiat.

Tatăl copilului a sunat, vineri dimineața, la 112 și a spus că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat.

Polițiștii de investigații criminale și criminaliștii, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au mers la locuința indicată, în comuna Brădeni, județul Sibiu, unde, într-o cameră, pe un pat, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului.

Trupul copilului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

În prezent, tatăl copilului este audiat.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că tatăl și-a agresat în mod repetat copilul, iar joi, băut fiind, a căzut peste copil, fiind luată în calcul ipoteza în care părintele ar fi provocat decesul băiatului.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și încadrării juridice a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

×
Subiecte în articol: copil mort sibiu