x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șocant! Copilă de 13 ani, violată timp de 4 ani de cel care ar fi trebuit să îi fie tată

Șocant! Copilă de 13 ani, violată timp de 4 ani de cel care ar fi trebuit să îi fie tată

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2023   •   11:15
Șocant! Copilă de 13 ani, violată timp de 4 ani de cel care ar fi trebuit să îi fie tată

Timp de patru ani, un bărbat din județul Alba și-a violat fiica vitregă, în prezent în vârstă de 13 ani. În ultimele două luni, copila a fost lovită în zona capului cu un telefon mobil. Chinurile fetei s-au terminat, agresorul fiind arestat preventiv.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus joi punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală, violență în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Acesta este acuzat că în perioada 2019 - mai 2023, profitând de imposibilitatea victimei minore de a-și exprima voința (dată fiind vârsta – 9 ani la acea dată și relațiile asemănătoare acelora dintre părinți și copii), inculpatul a adoptat o atitudine deviant sexuală în relația cu fata care are, în prezent, vârstă de 13 ani. Copila este fiica soţiei sale dintr-o altă căsătorie.

Potrivit procurorilor, comportamentul sexual deviant al bărbatului a avut loc atât în locuinţa comună din Aiud, jud. Alba (până în martie 2020) cât şi în locuința comună din Ocna Mureş, jud. Alba (ulterior lunii martie 2020). Anchetatorii spun că bărbatul a abuzat-o sexual pe minoră și a și violat-o în mod periodic.

În urmă cu aproximativ două luni, inculpatul a exercitat violenţe fizice asupra minorei, lovind-o în mod repetat în zona capului cu un telefon mobil.

Anchetatorii spun că în perioada în care bărbatul a adoptat o atitudine deviant sexuală în relația cu fetița, abuzând-o sexual și violând-o în mod periodic - dată fiind vârsta și dependența față de agresor, pentru că între cei doi se stabiliseră relații asemănătoare acelora dintre părinți și copii, dar și dată fiind imposibilitatea copilei de a se apăra sau de a-și exprima voința - fetei i-au fost puse în primejdie gravă dezvoltarea fizică și morală în ceea ce privește percepția acesteia asupra comportamentului sexual normal și vieții afective în general, aceasta suferind un puternic abuz sexual, emoţional şi fizic, timp de mai mulţi ani în propria familie.

Date fiind acuzațiile și probele prezentate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copila violata