x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vremea rea închide școlile. Cursuri suspendate, miercuri, în Brăila, Neamț și Iași

Vremea rea închide școlile. Cursuri suspendate, miercuri, în Brăila, Neamț și Iași

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2024   •   19:55
Vremea rea închide școlile. Cursuri suspendate, miercuri, în Brăila, Neamț și Iași

Cursurile vor fi suspendate miercuri în 11 școli din județele Brăila, Neamț și Iași, a anunțat marți seara Ministerul Educației.

Ministerul Educației a organizat marți o videoconferință la care au participat ministrul Ligia Deca, secretarul de stat Ionel Florian Lixandru și inspectorii școlari generali, în contextul în care, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendată activitatea cu prezență fizică în unități de învățământ din mai multe județe.

În urma actualizărilor primite, începând de miercuri, 10 ianuarie, se vor relua cursurile cu prezență fizică în majoritatea școlilor în care activitatea a fost suspendată, transmite ministerul.

Măsura suspendării activității cu prezență fizică se menține și miercuri într-o unitate din județul Brăila (structură),în opt unități de învățământ din județul Iași și în două din județul Neamț, toate în baza hotărârii consiliului de administrație al unității.

Ministerul Educației precizează că recuperarea activității didactice pentru ziua de marți se va desfășura în cadrul unui program stabilit la nivelul consiliilor de administrație ale unităților de învățământ.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cursuri suspendate