x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dâmbovița: Mai multe persoane, bănuite că au primit ilegal indemnizații, audiate la Poliție

Dâmbovița: Mai multe persoane, bănuite că au primit ilegal indemnizații, audiate la Poliție

24 Mar 2022   •   10:04
Dâmbovița: Mai multe persoane, bănuite că au primit ilegal indemnizații, audiate la Poliție

Polițiștii din Dâmbovița au făcut joi 31 de percheziții într-un dosar în care se fac cercetări după ce mai multe persoane ar fi primit ilegal indemnizații, în contextul stării de alertă, din partea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița, perchezițiile domiciliare au avut loc în localitățile Târgoviște, Găești, Aninoasa, Răzvad, Ulmi, Ocnița, I.L. Caragiale, Corbii Mari, Mănești, Dragomirești, Raciu, Voinești, Bucșani, Comișani și Cojasca.

În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat mai multe înscrisuri și obiecte de stocare (laptopuri, telefoane mobile).

Totodată, polițiștii vor pune în aplicare 37 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile au loc în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, ca urmare a reducerii activității în anumite sectoare economice, în contextul stării de alertă, bănuiții ar fi beneficiat ilegal de indemnizații acordate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Dâmbovița.

Cercetările în acest caz continuă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii