x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Disperare. Un tată își caută fiica și pe mama copilei. Acestea au dispărut de acasă

Disperare. Un tată își caută fiica și pe mama copilei. Acestea au dispărut de acasă

08 Dec 2017   •   09:53
Disperare. Un tată își caută fiica și pe mama copilei. Acestea au dispărut de acasă

Un bărbat din Prahova îşi caută cu disperare fiica de doi ani şi pe mama copilei. Tânărul s-a întors din Anglia în urmă cu câteva zile, dar acasă, spre surprinderea sa, nu-l aştepta nimeni. Apropiaţii povestesc că femeia şi-ar fi luat copilul şi ar fi plecat cu doi necunoscuţi, cu o seară înainte. Nimeni nu ştie unde s-au dus, iar acum sunt căutate de poliţie.

Marian s-a întos din Anglia să facă sărbătorile cu fetiţa lui de doi ani şi cu iubita cu care voia să se căsătorească. De când a ajuns acasă trăieşte, însă, un coşmar. Femeia a dispărut cu tot cu copil. Vecinii au văzut-o când, într-o seară, încărca bagajele într-o maşină în care se aflau doi necunoscuţi. 

Nimeni n-a mai putut s-o oprească din drum pe tânăra mamă. Rudele lui Marian bănuiesc că femeia avea o relaţie cu altcineva.

Marian îşi caută acum cu disperare fiica. Pentru ea a plecat să muncească în străinătate, departe de casă. Poliţiştii au mers la domiciliu să ia amprente şi declaraţii de la rudele bărbatului, care au văzut-o ultima dată pe mamă.

Mama se numeste Mircioiu Iuliana Alexandra, are 21 de ani, 1.60-1.65 înălțime, păr negru la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui, constituție astenică. Fiica ei - Aldea Raluca Gabriela - are 85 cm înălțime, păr negru cârlionțat la nivelul umerilor, față rotundă, ten deschis. Orice informaţie este esenţială pentru găsirea celor două.

 

Sursa Observator

×
Subiecte în articol: disparuta