x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi minori şi trei adulţi au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 5 B

Doi minori şi trei adulţi au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 5 B

20 Iun 2019   •   14:36
Doi minori şi trei adulţi au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 5 B

Poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce doi minori şi trei adulţi au ajuns la spital în urma unui accident produs, joi, între două autoturisme pe DN 5 B.

"Pe DN 5B, în zona pădurii Bălănoaia, şoferului unui autoturism Volkswagen condus de un bucureştean în vârstă de 39 de ani a intrat în depăşirea unui autoturism marca Renault condus de un giurgiuvean în vârstă de 44 de ani şi l-a acroşat, moment în care ambele maşini au ajuns în şanţ. Din accident a rezultat rănirea celor doi şoferi, a unui pasager care se afla în autoturismul care a intrat în depăşire şi a doi minori cu vârste de 5 şi 7 ani care se aflau în autoturismul marca Renault care circula regulamentar, toţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu", a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

În urma testărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident DN5 B